Frågor & Svar

Besvarar dina frågor

Köp & Returer

Du bör kontrollera så att du har täckning på kortet och så det inte har gått ut. Kontakta ditt bankkontor för information. Om allt stämmer där, kontakta oss för felsökning.
Ångerrätt gäller inte på digitala produkter. Dock har du 30 Dagars Pengarna-tillbaka Garanti på vissa kurser. Det står då på respektive kurssida. Om du känner att kursen inte är för dig och du vill ångra ditt köp måste du kontakta oss på email info@dancingwithhorsesacademy.com innan 30 dagar löpt ut. Inga undantag.
I kassan kommer det en länk som frågar om du har en kupong. Klicka på länken och ange din kupongkod så dras rabatten av.
Du kan betala med kort via Stripe som är världens ledande betalsystem. Vissa kurser erbjuder en betalningsplan med Partial då du betalar kurskostnaden t ex en gång per månad i tre månader mot en extra avgift.

Kurser

Du kan avregistrera dig när som helst. Längst ner på varje email finns en länk "Avregistrera". Tryck på den och du blir avregistrerad från email-listan. Tänk dock på att du inte längre får tips och uppdateringar om nya kurser, Q&A sessioner eller gratis events.
När du ska logga in, klicka på länken "Glömt ditt lösenord?" så kan du skapa ett nytt.
Missing mobile purchase
Om du köpt en kurs på iOS eller Android, är det möjligt att kursen inte registrerades till ditt konto. Vänligen e-posta ditt köpekvitto till info@dancingwithhorsesacademy.com
Flera E-postkonton
Om du använder flera e-postkonton eller har ett Facebook eller Google konto, försök logga in med associerat emailkontoadress.
För alla som älskar hästar och söker ett hästvänligt sätt att vara med, kommunicera med och utbilda sin häst själv med hjälp av coaching som vägleder dig. För alla som vill lära sig kommunicera genom hästarnas naturliga ritualer genom förbindelse, energi och kroppsspråk utan användning av tvång, konsekvenser, tryck- och eftergift metoder eller mutor. För alla de som vill uppnå en djupare relation, personlig utveckling och dansen med hästar.
Du har obegränsad, livstids tillgång till alla kurser på denna plattform. Du kan träna i din egen takt och allt material finns alltid där för dig.
Kurserna kan vara allt från en månad till flera månader. De längre kurserna öppnas i mindre delar för att undvika att du blir överväldigad. Du kan studera helt i din egen takt eftersom du har obegränsad tillgång till materialet. Tiden du bör spendera generellt på lektionerna är ca 15-30 minuter 4-5 dagar per vecka för optimalt resultat.

Hittade du inte svaret?

    Select your currency
    SEK Svenska kronor
    EUR Euro
    sv_SESwedish